2015. okt 21.

Tárca-mánia

írta: KezemÜgye
Tárca-mánia

dsc_72872.jpg

Imádom a szebbnél szebb, különleges designer textileket és a belőlük varrható kis pénztárcákat, táskákat. Michael Miller vagy Riley Blake csodái mindig elcsábítanak. Csak minőségi és különleges anyagokat használok, hogy az eredmény is szuper legyen. Egyik kedvenc boltom a Mesebolt… órákig képes vagyok nézelődni és válogatni. Ha rendelek azt gyakran a fabrikashop.hu oldalról teszem, mert kedvesek, gyorsak és gyönyörű anyagok között tudok válogatni.

dsc_72802.jpg

Ha az ember egy ilyen kis kedves pénztárcát akar varrni, azért arra számítson, hogy nem egy olcsó mulatság és időigényes. Először is találd meg a tökéletes anyagot (aminek az ára egy designer textil esetén akár a 6000 Ft/métert is simán üti, de a határ a csillagos ég). Utána meg kell találni a tökéletes szabásmintát. Mindenkinek-más és más jön be. Nekem a kis duci, buggyos tárcák és a letisztult szögletes formák a kedvenceim. A kis kör alakú tárcákkal, mindig is hadilábon álltam.

dsc_71882.jpg

Gyönyörű tárca kereteket talál az ember, ha keres. Én a japán, minőségi pénztárca keretekre esküszöm. Tökéletesek! Gyönyörű a kidolgozásuk, minőségiek, és ezer féle van.

A varrásnál milliméteres pontossággal kell dolgozni, mert különben a tárca eldeformálódik és fáj az ember szíve… Jó esetben lehet újra kezdeni, visszabontás után.

Apró szalagokkal, charmokkal, kis kincsekkel lehet díszíteni, kinek-kinek az ízlése szerint.

Imádom az egyéni megrendeléseket. Sokkal könnyebb a saját ötletemet megvalósítani, mint másét, de pont ezért izgalmas.

Ha Te is szeretnél magadnak egy kis pénztárcát, kistáskát írj bátran az info@kezemugye.hu címre. Válogathatsz a már meglévő termékeim közül, vagy szívesen küldök fényképet a választható textilekről és kapcsokról, hogy teljesen egyedi KezemÜgye terméked legyen!

Ha saját magad szeretnéd megcsinálni, akkor is szívesen segítek, keress bátran!

Szólj hozzá

designer hogyan textil